Блефаропластика: як проходить операція?

як проходить блефаропластика

Усі пацієнти на консультації завжди цікавляться, як проходить блефаропластика та що відчуває пацієнт під час цієї операції…
Розповідаю:
Найважливішим є те, що ВИ НЕ ВІДЧУЄТЕ БІЛЬ!

Як проходить операція по пластиці повік?

Перед операцією виконується надзвичайно важливий етап — передопераційна розмітка. Саме під час цього етапу, визначається де саме буде проведено розріз, де є грижі, який об’єм шкіри чи жирової тканини потрібно видалити, щоб досягнути хорошого естетичного результату. Особисто я виконую цей етап безпосередньо в операційній або в передопераційній та триває він приблизно 15-20 хв.

Після цього, пацієнт лягає на операційний стіл, де я виконую місцеву анестезія, за рахунок цього, ви не відчуватимете нічого в ділянці повік.

За допомогою мікрохірургічного леза робиться ювелірний розріз, який запобігає обвуглюванню країв рани, що відбувається при використанні лазерних чи електрохірургічних методів. Лезоточно висікає надлишок тканини, утворюючи делікатний та чіткий розріз.

Далі, після розрізу видаляються надлишок шкіри + частково жирові грижі, а також підтягуються м’язи. Ось тут на допомогу приходить хірургічний радіоніж, який є просто необхідним для якісної операції, адже дозволяє коагулювати маленькі судинки та робити безкровні надрізи.

Після накладаються шви, які потрібно зняти через 6-7 днів.

Небагато терпіння і ви отримаєте вау-ефект.

Дізнатись який вид пластики повік підійде саме вам  можна встановити лише під час консультації або, в деяких випадках, за фото.

Детальніше дізнатись що таке блефаропластика можна тут

Для консультації — звертайтесь за контактними даними!

Валецький Юрій Юрійович — тел.: 096 696 56 63

Контакти:

розташування:

м. Луцьк, просп. Президента Грушевського, 21

Контактний телефон:
Графік роботи:

ПН-ПТ: 9:00-17:00

Слідкуйте за нами: